Dezinfectie

Fii pregătit pentru orice situatie.

Orice situatie neplăcuta poate fi rezolvată cu noi. Suna acum si profita de cele mai bune oferte!

Ce este dezinfecția?

O soluție rapidă și eficientă pentru spații igienizate. Dezinfecţia reprezintă întrebuinţarea diferitelor metode pentru decontaminare cu scopul de a distruge formele adulte şi de rezistenţă a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente şi instrumente.  Se folosesc agenţi fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) şi chimici. Obiectivul este de a preveni infecţiile şi bolile transmisibile.

CUM se realizează dezinfecția?

Dezinfecția este o intervenție de contact care distruge toți virușii prezenți în spațiile tratate într-o perioadă de timp cuprinsă între 10 și 30 de minute, în funcție de tipul agentului patogen și de concentrația aplicabilă pentru fiecare tip de infestare în parte. Compania noastra efectuează dezinfecții profesionale prin două procedee:

Pulverizare – cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorele) sau pompelor de mare presiune (atomizoare), iar la aplicare se obține o singură picătură cu dimensiunea de 300 μ diametru;

Nebulizare (după caz, termonebulizarea) – cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) – generatoare de ceață rece, la aplicare se obțin 1000 picături de 30 μ diametru;

CÂND se realizează dezinfecția?

Dezinfecția se realizează ori de câte ori este nevoie neutralizând rapid agenții patogeni. Conform legii DEZINFECȚIA trebuie realizată:

În unitățile de alimentație publică: ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată pe lună;

În celelalte segmente de activitate: ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni.

Unitățile medicale au alt regim, decis, după caz, în funcție de destinația spațiului respectiv (sala de operație, salon de bolnavi, etc.) existând alte prevederi interne de combatere a factorilor infecțioși!